Koraalkleurige lippenstift


Momenteel is deze lijn niet te vinden op de site van memebox, maar wel een andere lijn van memebox. Affiliate link: 7wEfl_vy0 beauty colorbox dearberry lippen lippenstift make up memebox, make up beautifulday4makeup, geef een reactie, hoi hoi, toen ik deze bronzer in de hema zag liggen, was ik betoverd! De bronzer bevat een koraalkleurige blush en twee tinten. Deze zitten jammer genoeg niet in het vaste assortiment en het was een gelukje dat ik deze op de kop kon tikken. Ik was er zo blij mee! Deze bronzer was verkrijgbaar in twee tinten. Ik heb de kleur.

De houdbaarheid van de lippenstift vind ik heel goed. Een drankje en een snack overleeft ze zonder problemen. Na een volledige maaltijd zou ik toch even bijstiften. Deze lippenstift is uit de Flirt lijn van dearberry. Ik kreeg deze in mijn colorbox van memebox. Memebox zegt dat dit full-size product 12 dollar  of ongeveer 9 euro kost.

Opnieuw is deze verpakking volledig roze. Ik vertelde het reeds, hierdoor dot de verpakking nogal kinderachtig aan. De iets uitgebreidere uitleg kun je vinden in het vorige artikel over een Flirt lippenstift. De kleur kind van deze lippenstift is oranje. Er zit echter ook wat rood in de kleur verwerkt. Hierdoor heb je geen knaloranje, maar een eerder subtiel oranje kleur. De lipstick weegt 3,4 gram en is anderhalf jaar houdbaar. Memebox zegt het volgende over de lipstick: A makeup lipstick made from naturally derived ingredients olive oil, cocoa butter and cupuacu seed butter this buttery smooth lipstick will melt onto your lips, flushing it with red vividness. Ik hou van deze kleur. Mijn zoektocht naar een draagbare, oranje lipstick lijkt te einde.

Essence longlasting Lipstick - livelifeGorgeous


Make up beautifulday4makeup, geef een reactie, hoi hoi, in de oranje colourbox vond ik ook een flirt lippenstift van dearberry. Dit is de kleur 06 shampoo Million Dollar Orange. Joepie, hier werd moeite gedaan voor swisse een leuke naam. Toch vind ik de naam wat vreemd gekozen. Bij een 1 miljoen dollar denk ik zelf toch aan de kleur groen. Weten jullie waarom dit merk oranje zou linken aan deze naam? Daar ben ik toch echt heel nieuwsgierig naar.

Beauty: mac cosmetics 101 - louvintage


De textuur is zo romig dat ze als een lippenbalsem over de lippen glijden. De perfect Colour lipsticks hebben een lichte, prettige, frisse geur die me nog het meest doet denken aan een lippenbalsem met een mild fruitsmaakje. Niet zwaar of overdreven aanwezig en na het aanbrengen ook niet te proeven. De lipsticks houden het redelijk uit. Ik heb de gewoonte om zo´n beetje elk half uur mijn lippen bij te werken maar speciaal voor deze review heb ik dat niet gedaan. Een test met de 039 Sweet Berry wijst uit dat de lipstick een ochtend (d.w.z. Een kop koffie, een glas jus dorange en een paar uur werken) goed overleeft. Daarna is het wel tijd om de boel bij te werken. Ze geven wel ontzettend af, dat is goed te zien op de glazen waar ik uit drink.

Ik ben iets minder fan van deze kleur omdat het pigment zich lijkt op movie de hopen in de groeven en oneffenheden van de lippen. Hiermee worden eventuele velletjes nog duidelijker zichtbaar. Even scrubben dus voor gebruik zodat je lippen glad en egaal zijn. Omdat twee lagen te barbie werd, heb ik voor de foto én dunne laag opgebracht. 039 Sweet Berry, een diepe, intense framboosachtige fuchsiaroze kleur.

Eén van mijn favorieten! Een klassieke, chique kleur maar door de warme ondertoon net wat minder formeel. Een frisse, moderne rode kleur met een koraalkleurige ondertoon. 022 bb nude, een crèmige, beige nudetint. Altijd goed als je weer eens los bent gegaan met een heftige smokey-eye look. First Thoughts, niet elke kleur is mijn favoriet omdat ik ze niet zelf heb uitgekozen, maar de pigmentatie, en daarmee ook de dekking, is geweldig.

Beauty mijn mac cosmetics lipsticks Swatches - louvintage

Zoals je misschien weet, is dit mijn eerste review. Ik dacht even in een uurtje een leuk artikeltje te kunnen bouwen. Het worstelen met hair spiegels, camera instellingen, de juiste angles vinden, wachten tot de zon schijnt en dan ook nog fierce en superlekker de lens in kijken, duurde uren waardoor ik op geen enkele foto in hetzelfde licht zit. En verklaart gelijk waarom ik op de ene foto kanariegeel en op de andere foto zo roze als een speenvarken ben. Please cosmetics forgive me, ik beloof er beter in te worden. 009 Innocence, een middenroze, vrij felle roze tint. Pas op met deze kleur. Als je te zongebruind bent, ga je al snel richting Barbie (Samantha de jong uit Oh Oh Cherso).

My favourite lipsticks, my touch of gold

De bestaande collectie is aangevuld met nieuwe kleuren. Zo zijn er echte klassiekers toegevoegd maar ook de wat meer trendy tinten worden goed vertegenwoordigd. Vandaag test ik de onderstaande kleuren: 009 Innocence 039 Sweet Berry 053 Oh Fire 022 bb nude, ergens is bij mij de theorie ontstaan dat dromen Miss Sporty een tienermerk is met een niet denderende kwaliteit. Goed te verklaren omdat naarmate je ouder wordt en je wekelijkse zakgeld toelage gestaag meegroeit, je make-up budget ook wat rianter wordt en je miss Sporty al snel inruilt voor een trapje hoger. Ik heb het vanaf mijn zestiende dan ook nooit meer gebruikt. Die theorie kan rechtstreeks de kliko in want ik ben positief verrast door de swatches. Dan gaan we nu naar de swatches van de kleuren op mijn lippen.

Good old Miss Sporty die na al die jaren nog steeds trouw in expert de schappen ligt. Toen ik bij Serena vier splinternieuwe kleuren zag liggen, ging mijn jeugdsentiment opspelen. En toen ook nog de budget freak in mij ontwaakte, vielen ze alle vier ze per ongeluk in mijn tas. Dus Sereen, mocht je je afvagen waar die lipsticks zijn gebleven ik heb geen flauw idee. De perfect Colour Lipsticks van Miss Sporty hebben een nieuw jasje gekregen. De zwarte huls met een hoogglans afwerking geeft de lipstick een wat chiquere uitstraling dan de bekende blauwe huls. De huls ziet er prima uit voor een budget lipstick en sluit goed zodat hij in je tas niet zomaar los gaat. Het middenstuk van de huls is transparant, very handy want zo zie je gemakkelijk welke kleur je pakt. Maar niet alleen de verpakking is nieuw.

Wp haton - home, facebook

Door Angel mijn allereerste lipstick was er én van Chanel, uit de beautycase van mijn moeder. Als je vijfjarige dochter vraagt of ze je lipstick mag lenen, zeg je nee. Als je dan ziet dat ze hem toch pakt, knijp je een kokosolie oogje toe en verwacht je dat ze binnen drie minuten terug is om glunderend van trots de heroin-chic-junky-look op haar snuitje te laten zien. Als ze na twintig minuten nog niet terug is en je toch maar even een kijkje gaat nemen, verwacht je niet dat ze net klaar de puntjes op de i aan het zetten is van haar zorgvuldig gekleurde meesterwerk. Een levensgrote my little pony op de muur van de woonkamer. Vreemd genoeg verdwenen de lipsticks vanaf die dag achter slot en grendel. Maar toen ik een jaar of 14 was, mocht ik weer aan de lipsticks en wel van mijn eigen zakgeld. En wat kun je je veroorloven op die leeftijd?

Koraalkleurige lippenstift
Rated 4/5 based on 523 reviewsPage rendered in 0.032s | Memory usage 0 B of 2 Mb